Pretraživanje
Povratak na početnu stranicu

Grabrova, Mošćenička Draga

Zemljište - Za prodaju

ID Kod: 14796

Opis

MOŠĆENICE - KALAC - GRABROVA,
zemljište od 3158 m2

Na prodaju je zemljište koje se nalazi na osami, na visoravni (nadmorska visina 550 m) u šumi Parka prirode Učka.
Zemljište od 2622 m2 je negrađevinsko dok je 536 m2 u građevinskom djelu na kojem se nalaze dvije ucrtane starine, jedna od 119 m2 tlocrtno a druga od 29 m2 tlocrtno.


Nekadašnje selo ukupne površine 60.000 m2 nalazi se na osami na visokoj visoravni (nadmorska visina 550 m) u šumi Parka prirode Učka. Nekadašnje poljoprivredno naselje preraslo je u zatvoreno naselje vila s nekoliko vila. Od sklopa vrata, 130 metara duga avenija vodi preko prizemnih, blago stepenastih površina (s restauriranim klasičnim kamenim zidovima i starim drvećem) do pojedinačnih vila.

Budući da su vile smještene na rubu visoravni s koje se jadranska obala strmo spušta, svaka nekretnina ima impresivan pogled na pučinu Cresa i sve do Malog Lošinja. Selo pripada općini Mošćenička Draga. Romantična luka “Draga” sa starim ribarskim brodovima udaljena je 12 minuta vožnje automobilom. Budući da se iz ove luke još lovi, ujutro se u njoj može kupiti svježe ulovljena riba. Dvije plaže Mošćeničke Drage smatraju se najljepšim na Kvarnerskom zaljevu. Duž šetnice i u luci nalaze se brojni restorani i barovi.

U sklopu ovog resorta prodaje se zemljište s okućnicom površine 2.622 m2 i površinom u građevinskoj zoni površine 536 m2. Tu se nalaze dvije stare zgrade, jedna tlocrtne površine 119 m2 i druga kuća tlocrtne površine 29 m2. Moguća je i izgradnja bazena. Prema planovima arhitekata, ovdje se može izgraditi zgrada površine oko 280 m2. Moguća je i kupnja susjednih parcela građevinske zone.

Srednjovjekovni gradić Mošćenice udaljen je samo 3 km. Mošćenice se nalaze na 220 m nadmorske visine iznad Mošćeničke Drage s prekrasnim pogledom na cijeli Kvarnerski zaljev. Postoji restoran, kafić, trgovina i javni prijevoz.

Srednjovjekovni grad Lovran udaljen je 20 minuta, a Opatija, veliko lječilište iz austrougarskog razdoblja, 30 minuta. Nadalje, s ove južne točke Kvarnerskog zaljeva dostupan je cijeli istarski poluotok.

Južni grad Brseč, osnovan kao utvrda 1300. godine, nalazi se na nadmorskoj visini od 157 m. U Brseču se nalazi konoba i mala trgovina. U uvali neposredno ispod Brseča nalazi se još jedna mala, vrlo idilična plaža. U planu je i golf igralište.

Za više informacija nazovite 00385/99/320-0008

Karakteristike

  • Komunalije: Voda
  • Komunalije: Struja
  • Orijentacija: Jugozapad
  • Prijevoz: Automobil

Blizina sadržaja


  • Udaljenost od mora: 7000 m
  • Vrtić
  • Trgovina
  • Škola
  • Udaljenost od javnog prijevoza: 3500
  • Udaljenost od centra: 3500 m
Katarina Žiganto
Katarina Žiganto
Agent s licencom

Pošalji upit

Karta

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti te anonimizirane statistike pristupa. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.