O nama

O Smart-Invest Immobilien
 
ČLAN HGK - Potpisnik pravila poslovanja posrednika u prometu nekretnina
 
Smart – Invest Immobilien osnovana i u vlasništvu  brokera/posrednika/agenta luksuznih nekretnina Milana Mandića,  vrhunska je agencija za promet luksuznih nekretnina u Europi – Hrvatskoj – Opatijskoj rivijeri, koja nudi klijentima uslugu u „bijelim rukavicama“, inovativne marketinške strategije i sveobuhvatni profesionalizam.
 
Smart – Invest Immobilien vodi Milan Mandić koji nudi svoj etički pouzdan rad, obilno iskustvo u financiranju i razvoju poslova s nekretninama i dokazani put u pružanju odličnih usluga svojim klijentima. Milan je tražen među provjerenim profesionalcima i utjecajnim pojedincima iz cijeloga svijeta zbog svojih opsežnih, neusporedivih iskustava na tržištu nekretnina u Hrvatskoj – na Opatijskoj rivijeri i u Istri.
 
Smart – Invest Immobilien pruža svoje usluge klijentima na cijeloj Opatijskoj rivijeri, gradu Rijeci, Istri i otoku Krku, prvorazrednim rezidencijalnim područjima, uključujući Opatiju, Lovran, Volosko, Rijeku, Istru, otok Krk, a radi i na nekim drugim područjima Hrvatske, kao što su Zagreb i Dalmacija u suradnji sa svojim partnerskim agencijama.
 
Pored služenja tržištu nekretnina na Opatijskoj rivijeri, Smart – Invest Immobilien duboko vjeruje da je vraćanje zajednici od izuzetnog značaja.
 
Agencija Smart – Invest Immobilien učestvuje na brojnim domaćim i međunarodnim sajmovima nekretnina (Rexpo Show – Zagreb – Hrvatska, Moscow International Property Show – Rusija, International Property Show – London – UK, LPS Shangai Luxury Show – Kina, München Property Show – Njemačka, MIPIM World property market Show – Cannes, itd.).
 
Osnovana 2004. godine, Smart – Invest Immobilien raste kako bi postala najveća tvrtka za promet nekretnina na sjeveru Hrvatske i najuglednija tvrtka za luksuzne nekretnine u zemlji.
 
Agencija ima više od 10 ovlaštenih i licenciranih agenata, opsežne usluge i oglašavanje u cijeloj Europi sa snažnom mrežom nekretnina u 6 zemalja koji prate kljente od prvog kontakta, same prezentacije nekretnine, savjeta pa sve do trenutka primopredaje iste novom vlasniku. Agencija ima i pravnu službu koja se sastoji od tima odvjetnika koji svim klijentima koji se odluče za suradnju sa našom agencijom pružaju sve pravne usluge, savjete, i obavljaju sve pravne poslove počevši od knjižno-imovinske provjere nekretnine, izrade svih pravnih akata ( predugovor, ugovor i sl.), do predaje svih potrebnih dokumenata na razrez poreza i uknjižbu prava vlasništva na kupljenoj nekretnini.

Agencija Smart-invest immobilien, svojim timom i pravnom službom jamči svim klijentima sigurnost u procesu kupoprodaje nekretnina.

Osim samog posredovanja, a sve u cilju da pružimo što kompletniju uslugu svojim klijentima agencija Smart-invest immobilien posreduje i u sljedećim uslugama:
realizaciji kredita kod pojedinih banaka, posredovanje pri iznamljivanju i unamljivanju nekretnina, procijeni tržišnih vrijednosti nekretnina, usluzi prevođenja kod ovlaštenih sudskih tumača za strane jezike, usluzi prijevoza robe(namještaja), dostave i skladištenja istog, usluzi izrade idejnog rješenja kao i arhitektonskog projektiranja i nadzora raznih objekata i prostora, pružanje pravnih savjeta, sastavljanja raznih isprava(ugovori, oporuke, izjave i dr.), tužbe, žalbe, prijedloge, zahtjeve, molbe i druge podneske kao i eventualno zastupanje naših kljenata od strane tima odvjetnika s kojima ostvarujemo stalnu poslovnu suradnju, usluzi geodetskih i katastarskih usluga usluge oglašavanja na našim internet stranicama i Smart - invest immobilien oglasniku.

Ukoliko vam je potreban bilo kakav savjet ili pravno mišljenje slobodno nas kontaktirajte.

U našoj bazi podataka ima preko 5.000 nekretnina, tako da vjerujemo da imamo nekretninu za svakog potencijalnog kupca.
Naši agenti vam pružaju usluge kako na Hrvatskom, tako i na Engleskom, Ruskom, Talijanskom i Njemačkom jeziku.
 
Naš je cilj osigurati najbolje u profesionalnim rezidencijalnim i komercijalnim uslugama za nekretnine bogatim klijentima, koncentrirajući se na tržište više razine koje zadovoljava potrebe profinjene klijentele.
 
Svu našu  ponudu možete vidjeti na našoj web-stranici.
 
www.smart-invest.hr


Naziv:
SMART IMMOBILIE d.o.o. za poslovanje nekretninama

Adresa sjedišta:
Ulica Maršala Tita 75/1
51410 Opatija
Tel: +385/51/276-571

Adresa poslovnice:
Ulica Maršala Tita 88/4
51410 Opatija
mob: +385/99/320-0008

Kontakt tel: +385/99/32-00001
E-mail: info@smart-invest.hr

MB: 2611236
OIB: 00108898779

Poslovni Žiro račun: IBAN: HR5024020061100569082
Escrow Račun: IBAN: HR8524020061500024055

Erste & Steiermärkische banka
SWIFT: ESBCHR22

Sjedište banke: Jadranski trg 3A, 51000 Rijeka, Hrvatska

Upisano u Sudski registar Trgovačkog suda u Rijeci Tt -10/235-2 od 12.02.2010.g.

Predsjednik uprave: Sanela Mandić

Temeljni kapital 20.000,00 kuna uplaćen u cijelosti.

Agencija za nekretnine upisana u Registar posrednika u prometu nekretnina

Broj rješenja o ispunjavanju uvjeta - Klasa:UP/I-330-01/10-01/170;Ur.br:526-05-01-01/2-10-3